Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nelegální bicyklový race

27. 11. 2010

 

26.11.2010 se sjela bicyklová rodina na dráhu před Penny, jelikož se zde rozdávaly celkem slušný price money 153 Kč. Nádherné počasí přilákalo na start nejen jezdce z Česka, Ruska,Vietnamu a vzdálené Peteárie. Co je potěšitelné, přišla se mrknout také slušná řádka diváků a závod natáčel i Hinza. Dráha byla připravená very good a tak nezbývá nic jiného, než se podívat na zajímavosti, který závod přinesl.

 

Na startu se sešlo 17 jezdců a ve finále to bylo fakt něco. Když člověk vidí letět sedmnáctku skvělých jezdců, budí to docela respekt. Kromě našich nejlepších eliťáků (chyběl jen Honzka), tu byl taky Rusák Šouf a dokonce si troufal i Junior Cottage a tak se otrkaně přihlásil do závodu. Můřin se nechal nehorázně nakopat na první rovince a byl rád, že přežil. Jinak ale před jeho jízdou respekt. Docela nás překvapil i Ondra Jedlička, kterej si vykousával hodně vostře svoji pozici, ale na dvanácté místo to nedalo. V hlavním fainlu tedy nejlépe od startu odpálila dvojka HoRáC a Bohus a s přehledem se natlačili na first place. Maso se ale strhlo v souboji o další fleky. Čistě to nezvládal ani excelentní technik Pete, před finále naladěný posloucháním svého oblíbeného interpreta Roba Zombieho.

 

V průběhu závodu to bylo jako na houpačce. Po prvním kole jsme si říkali, že Šouf jede dneska nějak divně a ejhle, on to poslal natvrdo od startu až do cíle a nakonec bral čtvrtej flek. Měl mega náskok i díky tomu, že za ním jedoucí Jedla padl ze čtvrtého fleku při nájezdu do třetí rovinky a uvolnil tak místo Šoufoj. Šesté místo urval Pepe. Smůlu v pátem kole měli velcí favoriti Bohus a HoRáC, kteří si neuvědomili, že se nechali vyhecovat a podjeli záchytnej bod, a tudíž byli diskvalifikováni!

 

Vomáčka využil své vnitřní stopy a natlačil se před Peteho a nakonec bral druhej flek. Úřadující šampión Cottage nedal zas tak dobrý start ale nakonec se protlačil v posledním kole na první místo, když se tlačil spodem pod Vomáčku. Ale Vomáčka předvedl skvělou jízdu, takže taky respekt!

 

Na sedmém místě skončila Kudla a hnedka za ním Píňos, kterej se taky rozjezdil docela do pohody. Devátej flek bral Vašek Klouda, ale pro něj je to skvělý úspěch, takže jen tak dál. I dneska diktoval dost nehorázně David z Vietnamu a jediný, kdo ho ohrožoval byl jedenáctý Hinza Šterner. Fish bude letos jen těžko k předjetí. Klobouk dolů, zvládnul celý závod fakt bravůrně.

V holkách se překvapivě nikdo neregistroval.  Zkrátka ženský modelky, co naděláte.

Co říci závěrem. Myslíme si, že závod proběhl velice dobře. Kromě řady diváků se tu ukázalo i dost lidí, které jsme dlouho na bicyklu neviděli, ale vždy je člověk znova rád potká. Pevně věříme, že se příště opět sejdem v hojném zastoupení.

 

 

Fotogalerie zde:

www.watto09.estranky.cz/fotoalbum/hold-shift/race

 

Video z vyhlášení zde:

www.youtube.com/watch

 


 Výsledky:

Pořadí Jezdec
1 Cottage
2 Vomáčka
3 Pete
4 Šouf
5 Jedla
6 Pepe
7 Kudla
8 Píňos
9 Vašek Klouda
10 David z Vietnamu
11 Hinza Šterner
12 Fish
13 Ondra Jedlička
14 Můřin
  
Diskvalifikace Bohus
Diskvalifikace HoRáC

Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Nelegální bicyklový race

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář