Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotbalové klání..

 

22.4.2011 odpoledne se odehrálo další neobyčejně dramatické fotbalové utkání mezi Hold Shift, FieldHause a HCT. Přinášíme vám žhavou aktuální informaci o tomto utkání, ve kterém se střetli týmy žákovské, dorostenecké i seniorské. Jak to dopadlo, zjistíte hned po přečtení tohoto článku.

Již v 17.00 se na plácku Palackého sešla početná skupina borců včetně realizačního týmu a fandů což určitě mile překvapilo hlavního organizátora celé akce Auhagena. Z týmu Hold Shift dosud nedorazil Pete, neboť se zrovna myl, jak už to bývá před fotbalovými utkáním jeho zvykem.

Hráči z FieldHause nelenili a jali se neprodleně trénovat na hrací ploše. Někteří z týmu HCT rovněž využili odkladu začátku utkání a začali pitím piva slavit ještě nedobyté vítězství.

football-club-2011.jpg

Netrvalo dlouho a objevili se první borci z HCT a FiledHausu pod vedením zasloužilých kapitánů Šoufka a Láďi. Zanedlouho byly týmy kompletní a bylo rozhodnuto o pořadí utkání. Jako první na hrací plochu vyrazili týmy žákovské a seniorské.

Jaká byla sestava HCT? V brance skvělý Chas, v útoku dvojice Prasák a Pepek LochMan a záloha Šouf a Fish a k tomu na střídačce obrana Balza a Mike. Utkání se již od začátku pro HCT vyvíjelo velmi slibně. V 3 minutě se uvolnil Fish a přihrál Prasákovi, který přesnou ranou k tyči vstřelil první gól utkání. První polovina skončila nerozhodným výsledkem 2:2 . Ve druhém poločase pak Kuba v 22. minutě po přihrávce Vaška snížil rozdíl ve skóre na 5:3. V té době HCT střídali a na hřiště přišel Balza. Zvýšená útočná síla HCT se zúročila v 7. brance, kterou v 27. minutě vsítil Šoufek. Nutno rovněž pochválit součinnost celého týmu a tradičně neprůstřelnou obranu i s brankářem.

HCT vs FieldHause

7 : 3

hct-football-club.jpg

Ke druhému utkání nastoupilo družstvo Hold Shift a HCT. V brance Hold Shift nastoupil Samuel Thál Mourinho, v obraně důrazní Pete a Jedla a v záloze skvělý HoRáC a útok zajišťoval neomylný střelec Bohus. Ti dva také ve 2. a v 13. minutě zajistili remízu s HCT 3:3. Druhý poločas však patřil HCT. Po chybách v obraně Hold Shift inkasovali z přímého kopu Fishe. Zdecimovaný tým Hold Shift pak sice odolával náporům HCT borců, nakonec však podlehl 5:3 (nutno podotknout, že na straně HCT bylo z počátku opravdových seniorů poněkud více, což samozřejmě vysvětluje určitou dýchavičnost v projevu celého týmu). Všichni však zaslouží potlesk za heroický výkon a do příště si lépe natrénujte obranu.

Hold Shift vs HCT

3 : 5

fieldhause-football-club.jpg

Vrcholem odpoledne však byl zápas mužstev FieldHause a Hold Shift. V brance se jako tradičně objevil bezmála profesionální Samuel Thál Mourinho, v obraně skálopevný Jedla dobře doplňovaný stále velmi rychlým Petem. V záloze špinavý HoRáC kombinoval s útočnou zkušeností Bohuse. Přesto se však současný tým FieldHausu ukázal nad síly kolektivu Hold Shift, neboť se mu přece jenom podařilo vstřelit vyrovnávací branku, na kterou naši borci již odpověď nenašli. Nic nepomohlo, že Hold Shift nahradil přece jenom opotřebovanějšíno Peteho, který uvolnil místo důraznej Bídě. FieldHause se stáhli do betonové obrany a nepustili naše útočníky k nebezpečnější akci. Naopak na druhé straně musel brankář FieldHausu několikrát obratně zasahovat před dotěrnými útočníky z Hold Shift. Utkání skončilo remízou 4:4, což nakonec vedlo k pordloužení a následným penaltám, které po dramatickém průběhu vyhrál FieldHause díky skvělé střele Auhagena, kterou nedokázal vychytat pohotový brankář HoRáC. A tím pádem odešel Hold Shift z tohoto turnaje bez zisku jediného bodu.

FieldHause vs Hold Shift

5 : 4

hold-shift-football-club.jpg

 

stepnickafrantisek.rajce.idnes.cz/fotbalovy_turnaj_22.4.2011_HOLDSHIFT,HCT,FIELDHAUSE/

 

Nakonec se všichni hráči i příznivci sešli na hřišti, kde se společně vyfotili.

Všechny čtenáře zdraví Bohus and HoRáC..




 

 

Náhledy fotografií ze složky ...

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dost povedený článek

(Auhagen, 26. 4. 2011 16:24)

HoldShift , ale zíkskal za remízu jeden bod :D .Jinak , ale moc dobrý článek :)