Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dead Shit 4 Datadisk?

27. 10. 2011

 

HoRáC z Dead Shit poznamenává: „Myslím, že v Dead Shit 4 sme se dokázali obsahem prokousat rychleji než v předchozích dílech, a proto pracujeme na vývoji dalšího obsahu. Musíme být v přinášení tohoto obsahu velice pestrý, je to jedna z příčin proč se konání premiery přesunulo až na pulku dalšího měsíce. Je pravdou, že lidé z Dead Shit se prosekávají čím dál rychleji, což může být spojené s pravidelnými stížnostmi lidí.Jedná se o název Dead Shit 4 Datadisk s doplňujícím podtitulem, což může narážet na nové záhadné rasy v Datadisku, kteří jsou proslulí svým sepjetím s BMX a hovnem.Myslím, že k Datadisku budeme přistupovat jako k novému dílu, podobně jako v předchozích dílech, kdy jsme poslali hráče do nových oblastí, které nikdy předtím neviděli.Jestli se mezery v píčovinách vyžehlí pomocí patchů zatím nikdo neví."

Datadisk k Dead Shit 4 je velkou událostí pro všechny fanoušky a vlastně i pro celý průmysl.Už minulý týden unikly do světa zvěsti znázorňující plány. Ty také předpovídaly vydání Datadisku v pulce listopadu.Že by se nakonec přecejen nejednalo o kachnu? Dead Shit 4 Datadisk je od nás jen pár měsíců..

coming-soon...jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Foto Park,Street

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Detajl...

(Bídníkova hrst, 29. 10. 2011 18:39)

Sem zvědavej, jak se to všechno stihne do půlky listopadu a pak k tomu napišeš " pár měsíců " :D To to jako plánuješ v půlce listopadu roku 2012 ? xD

Šupa

(Bůh, 27. 10. 2011 16:23)

Ve Frýdku už se sakra nemůžeme dočkat!